ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βασίλη, σούταρε!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κόντρα στη Λευκάδα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν δοκίμασε να σουτάρει ούτε μια φορά αν και έμεινε στο παρκέ για περίπου είκοσι λεπτά.

Βασίλη, σούταρε!

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λευκάδας, αλλά και η επικείμενη αναμέτρηση με τη Μακάμπι (Πέμπτη 10/11), έδωσαν την ευκαιρία στον Τσάβι Πασκουάλ να ανοίξει το rotation, «ρίχνοντας» στο παρκέ όλες τις διαθέσιμες μονάδες του.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, καταγράφοντας 19,5 λεπτά συμμετοχής στην αποψινή αναμέτρηση. Παρά το γεγονός πως ο νεαρός φόργουορντ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, προκαλεί μεγάλη εντύπωση η… ατολμία του στο επιθετικό κομμάτι.

Στα λεπτά που αγωνίστηκε, ο «Χαραλαμπό» δεν πήρε ούτε μία προσπάθεια για σουτ είτε δύο είτε τριών πόντων, πράγμα που αποτελεί… στατιστικό παράδοξο, δεδομένης της φύσης του συγκεκριμένου αγώνα.  Ο ίδιος, μπορεί μεν να έβαλε το «λιθαράκι» του στους υπόλοιπους τομείς, έχοντας δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη, ωστόσο η «οικονομική» και «αθόρυβη» παρουσία του προκάλεσε εντύπωση.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 202.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει εκφράσει επανειλημμένα την αρωγή που πρόκειται να διαθέσει στα νεαρά στελέχη του ρόστερ, πράγμα που σημαίνει πως ο Χαραλαμπόπουλος, μαζί με τον Λούντζη θα πάρουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στους θεωρητικά εύκολους αγώνες της Basket League.

Την προθυμία του Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί εξίσου και ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος οφείλει να «ξεψαρώσει» όσον αφορά την επίθεση και να μην διστάζει να παίρνει προσπάθειες, ακόμα κι αν αυτές βρίσκουν σίδερο.

Μην ξεχνάμε πως ο ίδιος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της «φουρνιάς» των 97άρηδων για το ελληνικό μπάσκετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.