ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Όταν η «μεγάλη κυρία» προσκύνησε (vid)

Σαν σήμερα, το 2000 ο Παναθηναϊκός έπαιρνε μια σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους με 3-1, στο κατάμεστο από 70.000 οπαδούς στο Ολυμπιακό Στάδιο και σφράγιζε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όταν η «μεγάλη κυρία» προσκύνησε (vid)

Νύχτα μαγική, νύχτα ονειρεμένη. Βραδιά, βγαλμένη από τα πιο όμορφα Παναθηναϊκά παραμύθια. Στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έκανε τη Γιουβέντους να μοιάζει με… μικρή ομάδα και την πέταξε εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας αυτός την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μόλις στο 7’, ο Πάουλο Σόουζα, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει στο 24’  η «Γιούβε» με τον Ιντζάγκι.

Στην επανάληψη, στήθηκε ένα καταπράσινο πάρτι, με τους παίκτες της ομάδας να κάνουν ό, τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 56’, ο Λυμπερόπουλος «χόρεψε», ανετράπη από τον Φαν Ντε Σααρ, πέναλτι και αποβολή. Μπασινάς, 2-1 και…  κόλαση στο ΟΑΚΑ! Τε τελικό 3-1 «έγραψε» ο Βαζέχα με ωραίο σουτ στο 65’. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» σεβάστηκαν τους Ιταλούς, έριξαν ταχύτητα και απλά… άλλαζαν πασούλες μέχρι τη λήξη.

Παναθηναϊκός (Αναστασιάδης): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Πάολο Σόουζα (46′ Γκαλέτο), Γκούμας, Βαζέχα (75′ Βλάοβιτς), Βόκολος, Σάριτς, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης (81′ Σιμπνιέφσκι), Φύσσας.

Γιουβέντους (Αντσελότι): Φαν ντερ Σαρ, Φεράρα, Ο’ Νιλ (60′ Μπιριντέλι), Πεσότο, Κόντε, Ινζάγκι (63′ Τρεζεγκέ), Ντελ Πιέρο, Ιουλιάνο, Ζάνκι (57′ Ραμπούλα), Κοβάσεβιτς, Τακινάρντι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ