ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Γινόμαστε καλύτεροι με τις νίκες»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, με τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods, απέναντι στην Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ.

«Γινόμαστε καλύτεροι με τις νίκες»

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρέπει να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν. Ήταν μία σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε σκληρό ματς και κάναμε κάποια λάθη στο αμυντικό τρανζίσιον. Στην επίθεση παίξαμε αρκετά καλά αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση με δεδομένο ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολη».

Για το αν ο Σίνγκλετον ήταν ο MVP αν ο Μποχωρίδης ήταν το «κλειδί»: «Θα μπορούσαν να είναι όπως τα λέτε. Υπήρχαν στιγμές κλειδιά όπως το επιθετικό ριμπάουντ του Γκιστ. Ο Μποχωρίδης βοήθησε πολύ την ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά του και γι’ αυτόν τον λόγο λαμβάνει και την ανταμοιβή να παίζει σε σημαντικά παιχνίδια όπως σήμερα».

Για το αν θεωρεί σημαντικό μία ομάδα που χτίζεται να νικάει με αυτόν τον τρόπο: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι με τόσο σφιχτό πρόγραμμα δεν έχουμε τόσες μέρες για να προπονηθούμε. Έτσι πρέπει μέσα από τα παιχνίδια να βελτιωνόμαστε και να μεγαλώνουμε. Είμαστε μία ομάδα χωρίς μεγάλη συνέχεια στο παιχνίδι μας. Όσο κερδίζουμε τόσο περισσότερο θα βελτιωνόμαστε».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 188.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι ο Μπουρούσης δεν φαίνεται ακόμα να έχει ταιριάξει στην ομάδα αν και ήταν πολύ μεγάλη μεταγραφή: «Όλοι οι παίκτες χρειάζονται τον χρόνο τους. Ο Γιάννης έχει δουλέψει καλά και σωστά και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει παίκτη κλειδί για εμάς στην πορεία. Ο Σίνγκλετον την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε μεγάλη βραδιά αλλά σήμερα είχε καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι την εβδομάδα που έρχεται ο Μπουρούσης θα παίξει καλά. Σήμερα μας βοήθησε παίρνοντας την μπάλα, είχε λίγο κακή τύχη. Την στιγμή που έπαιξε έγιναν λάθος επιλογές από άλλους παίκτες, ενώ η Μακάμπι γυρνούσε το παιχνίδι σ’ εκείνο το σημείο. Χρειαστήκαμε κάποιο άλλο σενάριο και ‘’θυσιάστηκε’’ ακόμα κι αν δεν ήταν ο υπαίτιος».

Για το αν χρειάζεται να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός: «Ξέρετε ήδη ότι δεν μιλάω για τέτοια θέματα δημοσίως. Πάντα σκεπτόμαστε με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα και προσπαθούμε να παίξουμε καλά με αυτούς. Του μένουν (σ.σ. του Τζέιμς) 2,5-3 εβδομάδες για να επιστρέψει, να δούμε αν θα περάσουν γρήγορα και θα επανέλθει γρήγορα, γιατί είναι λογικό και τον χρειαζόμαστε πολύ».

Για την εικόνα του Μποχωρίδη κι αν επηρεάζει σε ενδεχόμενη ενίσχυση του ρόστερ: «Όχι ακριβώς δεν συσχετίζονται άμεσα αυτά τα θέματα. Αλλά είναι μεταβλητές που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του. Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν κάθε μέρα στον προπονητή τους ότι θέλουν να παίξουν. Αυτό σημαίνει με όλους τους νέους. Αυτός είναι ο δρόμος. Υπό αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.