ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Που παίχτηκε το τυχερό δελτίο Τζόκερ! (pic)

Ένας τυχερός πόνταρε 3 ευρώ στο τζόκερ, συνέτριψε το νόμο των πιθανοτήτων και έλυσε για πάντα το οικονομικό του πρόβλημα. Δείτε που παίχτηκε το τυχερό δελτίο που έπιασε το τζακ ποτ στο Τζόκερ!

Που παίχτηκε το τυχερό δελτίο Τζόκερ! (pic)

Μετά από τα συνεχόμενα τζακ ποτ στο Τζόκερ, τελικά βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ που έγινε πολυεκατομμυριούχος. Έγινε πλουσιότερος κατά 13,8 εκ. ευρώ και πλέον κάνει σχέδια για το μέλλον, χωρίς τα άγχη της κρίσης. Συγκεκριμένα, το μοναδικό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1756ης κλήρωσης του τζόκερ μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, συμπληρώθηκε στον Εύοσμο, με απλή συμμετοχή, στο πρακτορείο του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στην Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου στον Εύοσμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.