ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Clash of Titans!

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει απόψε τον Βασιλιά, σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης, με τον Τσάβι Πασκουάλ να επιστρέφει στο γήπεδο στο οποίο λατρεύουν να μισούν οτιδήποτε… καταλανικό.

Clash of Titans!

15 ευρωπαϊκά τρόπαια θα μαζευτούν… απόψε στο «BarclayCard Center», με την Ρέαλ να υποδέχεται, Παναθηναϊκό και Πασκουάλ, με… άγριες διαθέσεις. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, προέρχεται από ήττα στη Μόσχα (91-90), έχει το ίδιο ακριβώς ρεκόρ με το «τριφύλλι» (4-2), ωστόσο έχοντας καλύτερο συντελεστή, βρίσκεται στην 2η θέση, με τον Παναθηναϊκό να έχει την 3η.

«Δαίμονας» Γιουλ, αλλά μόνος…

Η ομάδα της Μαδρίτης, βασίζεται εν πολλοίς στον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος στην καλή του μέρα, μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα, εντούτοις νιώθει… μοναξιά στον «άσο» (όπως και ο Καλάθης φυσικά…).

Ο περιορισμός του Ισπανού άσου αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» και συνάμα στόχο του Τσάβι Πασκουάλ, γνωρίζοντας πως ο Γιουλ αποτελεί την «καρδιά» της Μαδριλένικης μηχανής, χωρίς όμως συμπαράσταση από κάποιον άλλο αξιόπιστο, πλην του Ντρέιπερ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 218.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σέρχιο Γιουλ (18,5), Άντονι Ρούντολφ (10), Ρούντι Φερνάντεζ (9) και Τζέισι Κάρολ (11) είναι οι πρώτοι σκόρερ των πρωταθλητών Ισπανίας, τραβούν το μεγαλύτερο κουπί, αλλά η φετινή Ρεάλ διαθέτει πάμπολλες λύσεις, ειδικά μέσα στη ρακέτα.

Η πληρέστερη «γραμμή» ψηλών στην Ευρώπη

Ρούντολφ, Αγιόν, Χάντερ, Νοτσιόνι, Ρέγες… θέλετε κι’ άλλους; Πέντε παίκτες πρώτης γραμμής στο «ζωγραφιστό», έχουν δημιουργήσει την πληρέστερη front line της Ευρώπης. Αν βάλει κανείς και τους «ημίψηλους» Σουάρεζ και Τόμπκινς, αντιλαμβάνεται που πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Παναθηναϊκός.

Στο δικό του… ΣΕΦ ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ όποτε δίνει το «παρών» στο «BarclayCard Center», αντιμετωπίζεται ως εχθρός, νιώθοντας δια ζώσης, πως νιώθει ένας προπονητής του Παναθηναϊκού που εισέρχεται στο ΣΕΦ.

«Αιώνιος» αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης επί οκτώ χρόνια, την έχει νικήσει δεκάδες φορές, έχει χάσει κάμποσες. Ο προπονητής των «πράσινων» έχει ένα επιπλέον κίνητρο απόψε, θέλοντας να δείξει σε εχθρούς και φίλους πως είναι εδώ και στέκεται ακόμα δυνατός, στο υψηλό επίπεδο.

Με όπλο την άμυνα

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (72,7) της Ευρώπης και μέσα από αυτή θα καταφέρει να πάρει απόψε το «διπλό». Η Ρεάλ είναι μια ομάδα επιθετική, βασίζεται στο ένστικτο και στο ατομικό ταλέντο, με το «τριφύλλι» να στοχεύει στο στοπ… του φρενήρη ρυθμού, που μπορεί να «πιάσει» η ομάδα του Λάσο, ειδικά μέσα στην έδρα της.

Σίνγκλετον VS Ράντολφ

Οι δύο Αμερικανοί ξανασυναντιούνται μετά το Final-4 του Βερολίνου, όταν οδήγησαν (μαζί με τον Ντρέιπερ και φυσικά τον Ντιλέινι) την Λοκομοτίβ Κούμπαν μέχρι το… τέλος, μιας εκπληκτικής χρονιάς. Συνεπώς οι αποψινές τους μάχες, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, μιας αμφότεροι γνωρίζονται πολύ καλά.

Επιστροφή Μπουρούση-Ρίβερς

Δύο λόγους για να χειροκροτήσουν θα έχουν οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης.Μπορεί η-δεδομένη-γιούχα στον Πασκουάλ να ηχήσει μέχρι και την Καταλονία, αλλά στο άκουσμα ων ονομάτων των Μπουρούση-Ρίβερς, οι Μαδριλένοι θα χειροκροτήσουν δύο παίκτες που βοήθησαν την ομάδα τους να σηκώσει το ευρωπαϊκό του 2015.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.