ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φόβοι για σοβαρό πρόβλημα με Γκιστ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ζημιά στον προσαγωγό του Γκιστ. Σε νοσοκομείο μετέβη ο Αμερικανός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Φόβοι για σοβαρό πρόβλημα με Γκιστ!

Αγωνιούν με τον Γκιστ στον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά στον αριστερό προσαγωγό του Αμερικανού. Δεδομένα χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό, αύριο στην Αθήνα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του (εξετάσεις κλπ), ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά (πιθανώς θλάση), που ενδέχεται να τον αφήσει ακόμα και ένα μήνα έξω.

Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα, μόλις η αποστολή της ομάδας επιστρέψει στην Αθήνα και ο Αμερικανός, υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Τζέιμς Γκιστ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις στη λεκάνη και στο ισχίο (ακτινολογικό έλεγχο), αμέσως μετά τον τραυματισμό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.