ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Όπως με Θέλτα και Σταντάρ ο Παναθηναϊκός

Με Μπεργκ και τρεις πίσω απέναντι στον Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς με τον Άγιαξ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να φαίνεται να καταλήγει στο σχήμα με τους τρεις αμυντικούς. Μέσα ο Μπεργκ, εκτός ο Λέτο.

Με Μπεργκ και τρεις πίσω απέναντι στον Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη σε ομίλους μετά το 2012, στην προσπάθειά του να γυρίσει το… χαρτί, σε μια σεζόν που μοιάζει σαν roller coaster, αφού όλα άρχισαν ιδανικά, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ίδια.

Ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο ματς στην Ολλανδία, ένα σχήμα που του «βγήκε» και σε Βίγκο και σε Λιέγη, όπου το «τριφύλλι» πραγματοποίησε τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, παρότι δε νίκησε.

Η επιστροφή του Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης, είναι δεδομένη, όπως όλα δείχνουν, αφού ο Σουηδός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, κάτι που δεν ισχύει για τον Σεμπάστιαν Λέτο, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.560 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πιθανή ενδεκάδα

Παρότι είναι νωρίς ακόμη, στο μυαλό του Αντρέα Στραματσόνι υπάρχει ήδη το πλάνο του αγώνα, το οποίο περιλαμβάνει τους Στιλ στο τέρμα, Χουλτ αριστερά, Κουλιμπαλί δεξιά, Μολέντο, Σαμπά και Κουτρουμπής στα στόπερ, Ζέκα-Λεντέσμα στο κέντρο και πίσω από τον Μπεργκ θα βρίσκεται ο Βιγιαφάνιες, με έναν εκ των Λουντ-Γουακάσο να συμπληρώνουν την ενδεκάδα.

Πέραν του Λέτο που δεν υπολογίζεται, αμφίβολος είναι και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος έκανε χθες ατομικό και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο Μπουμπάρακ Γουακάσο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.