ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το μεσημέρι στην Αθήνα ο Αμερικανός

Έρχεται, υπογράφει, παίζει…;

Ο Κένι Γκάμπριελ αναμένεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα, υπογράφει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό Superfoods και πάει καρφί… για προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Έρχεται, υπογράφει, παίζει…;

Ο Αμερικανός-ο οποίος θα φοράει το νούμερο 21-θα πατήσει Ελλάδα… το μεσημέρι, θα μεταβεί στα γραφεία της ΚΑΕ όπου θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό (ισχύς μέχρι το τέλος της σεζόν) και εν συνεχεία θα κατηφορίσει προς  το ΟΑΚΑ, προκειμένου να πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Πασκουάλ αποφασίζει…

Στο χέρι του Τσάβι Πασκουάλ είναι το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι, απέναντι στην Νταρουσάφακα. Ο Γκάμπριελ, δεν προέρχεται από αγωνιστική απραξία, κάθε άλλο, μέχρι και χθες προπονούνταν και έπαιζε κανονικά με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Αυτό σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα… για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος θέλει πρώτα να δει δια ζώσης τον παίκτη, σε ποια κατάσταση βρίσκεται και εν τέλει να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Πάντως η λογική λέει πως ο Γκάμπριελ (έχει δηλωθεί κανονικά στην Ευρωλίγκα) θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, προκειμένου να πάρει… μυρωδιά, από τα πράσινα αποδυτήρια.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 206.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.