ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ισόπαλο το “αιώνιο” ντέρμπι της U17! (photos)

Απο έναν βαθμό μοιράστηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο “αιώνιο” ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League U17.

Ισόπαλο το “αιώνιο” ντέρμπι της U17! (photos)

Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης να είναι οι δύο τερματοφύλακες. Πριν τη σέντρα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος, όπου έχασαν τη ζωή τους πολλοί ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ηταν ισορροπημένο με τις μεγάλες ευκαιρίες να είναι μοιρασμένες. Στο 5′ ο Σιάκκας έκανε το γύρισμα απο αριστερά με τον Βοϊλη να πλασάρει και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 11′, όταν μετά απο κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Καλομοίρη, ο οποίος δοκίμασε το σουτ έξω απο τη περιοχή, χωρίς να καταφέρει όμως να βρει στόχο. Στο 28′ ο Σταυρόπουλος έπιασε ένα ωραίο σουτ, όμως ο Χριστογεωργός έδιωξε εντυπωσιακά. Στη τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ο Νικοπολίδης απέκρουσε δύσκολα το σουτ στη κίνηση που επιχείρησε ο Δουγένης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές ευκαιρίες ήταν δύο και άνηκαν στον Παναθηναϊκό. Στο 50′ ο Καλομοίρης έφυγε στο τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη, ωστόσο δεν πλάσαρε σωστά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 73′ οι “πράσινοι” έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Μανιδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, όταν μετά απο κεφαλιά του Ζωγραφάκη στο 89′ ο Νικοπολίδης κράτησε εντυπωσιακά το μηδέν.

Έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν άφησε καμία απο τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, καθώς δεν μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά απο τη πρώτη ΑΕΚ, η οποία έχει 21 βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” πήγαν στους 15 βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” στους 17 βαθμούς.

Η σύνθεση της U17 του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Ντουμάνης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Σταυρόπουλος (46′ Κατσούκης), Φυτόπουλος (75′ Μπέκος), Βοΐλης, Τσιριγώτης (55′ Μαργαρίτης), Σιάκκας (70′ Αντωνόπουλος)

Η σύνθεση της U17 του Παναθηναϊκού: Χριστογεωργός, Παλασκώνης (86′ Ματζώρος), Βενέτης, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Θεοδωράκης (63′ Κολόκας), Δουγένης (46′ Εμμανουηλίδης), Σκεντεράι, Σούλτσε, Καλομοίρης (68′ Ζωγραφάκης), Χριστοδούλου (75′ Πογιάνης).

Πηγή: talentabout.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ