ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Media Day ενόψει Γαλατάσαραι

Πασκουάλ: «Όχι όπως με την Μπαρτσελόνα…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα στη Βαρκελώνη και να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στην Γαλατά.

Πασκουάλ: «Όχι όπως με την Μπαρτσελόνα…»

Ο Καταλανός τεχνικός, αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από την πρώην ομάδα του την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να αντιδράσουν και να κάνουν στο παρκέ, όσα δεν έκαναν στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να δείξουμε κόντρα στη Γαλατασαράι ότι είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Οφείλουμε να είμαστε επιθετικοί και να παρουσιάσουμε την εικόνα που βγάλαμε πριν από το ματς με την Μπαρτσελόνα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε σε άμυνα και επίθεση. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έπειτα από την χειρότερη εμφάνισή μας στην Ευρωλίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξεχάσουμε την Μπαρτσελόνα και να παίξουμε όπως πριν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.