ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έριξε ΒΟΜΒΑ στέλεχος της Κυβέρνησης: «Να πάμε σε εκλογές»!

Η πρόταση του σίγουρα θα ξάφνιασε και τον Αλέξη Τσίπρα...

Έριξε ΒΟΜΒΑ στέλεχος της Κυβέρνησης: «Να πάμε σε εκλογές»!

Ο κ. Ζουράρις ο οποίος απασχόλησε με τις δηλώσεις του για τα νησιά, προέβη σε ακόμη μια δήλωση κατά την οποία ζητά εκλογές από τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το «πάγωμα» των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους από τους Ευρωπαίους δανειστές.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχουν σκέψεις για εκλογές μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, o κ. Ζουράρις δήλωσε:

«Εγώ θα το ήθελα, διότι αυτή είναι η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το κτηνώδη συνεχιζόμενο εκβιασμό των δανειστών που είναι ατιμωτικός και γι’ αυτούς και για εμάς διότι προσβάλλουν συνεχώς την ιερότητα του ελληνικού λαού, η μόνη πολιτισμένη λύση θα είναι η προσφυγή στις εκλογές και να πούμε ότι αυτή είναι η κατάσταση, μας εκβιάζουν ουσιαστικά ως στυγνοί εκβιαστές και τίποτα άλλο, το εταίροι δεν έχει πια καμία σχέση με την ελληνική γλώσσα και αυτό γίνεται ήδη επτά χρόνια. Είναι τα ίδια πράγματα που ζούμε ανά τους αιώνες από τους δυτικούς στην προσπάθεια αλώσεως του έθνους μας».

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του για τα ελληνικά νησιά, έκανε λόγο για «λογοπαίγνιο» και είπε ότι «ανέφερα ότι είναι 16 νησιά που ζητούν οι Τούρκοι. Είναι όμως πολύ σοβαρότερη η απειλή κατά της γλώσσας διότι τα νησιά μπορούμε να τα ξαναπάρουμε ενώ αν χάσουμε τη γλώσσα χαθήκαμε!».

Πηγή: newpost.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.