ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ

«Πρασινίζει» ο Τζεντίλε!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, μετά την καταρχήν συμφωνία που σας αποκάλυψε το panathinaikos24.gr

«Πρασινίζει» ο Τζεντίλε!

Μετά την καταρχήν συμφωνία που υπήρξε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ιταλού γκαρντ/φόργουορντ, την οποία σας αποκάλυψε από νωρίς το panathinaikos24.gr απομένουν μονάχα τα τυπικά ώστε να «ντυθεί» ο 24χρονος στα πράσινα!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε αναμένεται να υπογράψει (εκτός απροόπτου) το συμβόλαιό του εντός των επόμενων ωρών και θα ενσωματωθεί απευθείας στην ομάδα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσει περίπου ένας μήνας για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς η περίοδος των δηλώσεων νέων παικτών για την Α1 ανοίγει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος (9/1).

Παρόλα αυτά ο Τζεντίλε θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το παιχνίδι της 6 Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» καθώς η αναμέτρηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.517 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε ο πατέρας του Αλεσάντρο, Νάντο Τζεντίλε, ο οποίος ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να διευθετηθούν οι αρχικές λεπτομέρειες. Έπειτα, το «ΟΚ» που δόθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ, βάζει το «happy end» σε αυτήν την ιστορία, η οποία ξεκίνησε αρχικά ως φήμη και καταλήγει (όπως όλα δείχνουν) σε συμφωνία, με την «πράσινη» ΚΑΕ να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό μέχρι στιγμής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.