Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός (19:30, panathinaikos24.gr, Cosmote Sport 3)

Νικάει και περιμένει…

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα (19:30, P24.gr, Cosmote Sport 3), με στόχο τη νίκη και παράλληλα τη μη… ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός απόψε, καλείται να κάνει το χρέος του και να περιμένει ευχάριστα νέα από το ματς του Ηρακλείου (ΟΦΗ-Ηρακλής).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του αναφορικά με το ματς, τονίζοντάς τους, πως πρέπει να ασχοληθούν με τον Απόλλωνα και όχι με ό,τι θα συμβαίνει στο «Γεντί Κουλέ» (αμφότερα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 19:30).

Με αυτούς ξεκινάει…

Ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να ξεκίνησει απόψε στο «Γ. Καμάρας», τους Στιλ, Μέστο, Χουχούμη, Ιβανόφ, Τελάντερ, Ρέις, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Εμποκού, Βιγιαφάνιες και Λέτο.

Ο Ράσμους Τελάντερ αναμένεται να κάνει το… ντεμπούτο του-αν και εφόσον τελικά ξεκινήσει-μετά από πολλούς μήνες, όπου βρισκόταν εκτός, λόγω του προβλήματος στο πέλμα, που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζήλος από τη Λάρισα, με βοηθούς την Κουρομπίλια και τον Νατσιούλα. 4ος θα είναι ο Λάμπρου.

Exit mobile version