ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Οι τρμοκράτες τζιχαντιστές πίσω από το χτύπημα με τους 39 νεκρούς. Συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ "Ρέινα".

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας που κόστιζε τη ζωή σε τουλάχιστον 35 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής ενώ αγνοείται ακόμα η ταυτότητα των άλλων τεσσάρων θυμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο pagenews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.