ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου Τσάβι Πασκουάλ

Πασκουάλ: «Παίξαμε καλά για 30 λεπτά»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στάθηκε στην καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του για 30 λεπτά, αλλά και στην κακή άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πασκουάλ: «Παίξαμε καλά για 30 λεπτά»

Ο Ισπανός τεχνικός, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη, τονίζοντας πως η χαλάρωση της άμυνας στο τέλος, αποτέλεσε την αιτία που πλησίασε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Νομίζω ότι παίξαμε καλά για 30 λεπτά ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόλις 37 πόντους σε 3 περιόδους. Στο ξεκίνημα της 4ης χαλαρώσαμε την άμυνα μας και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο τέλος ο συνδυασμός της κακής άμυνας και της φοβερής επίθεσης του ΠΑΟΚ έφεραν το παιχνίδι πολύ κοντά. Οι βολές ήταν κρίσιμες και πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.