ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΧΑΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΥ

«Όμηρος» του Ιμπάρμπο!

Οσο ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν κλείνει σε άλλη ομάδα, τόσο ο Παναθηναϊκός θα χάνει παίκτες και δεν θα μπορεί να προχωρήσει τον σχεδιασμό του, όπως θα ήθελε.

«Όμηρος» του Ιμπάρμπο!

Η ιστορία είναι λίγο – πολύ γνωστή. Με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στο ρόστερ του, εκτός από το γεγονός ότι η ΠΑΕ φορτώνεται ένα συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Κι αυτό γιατί και τα χρήματα δεν περισσεύουν και ο παίκτης πιάνει θέση ξένου. Κάπως έτσι χάθηκε και ο Καρίμ Ανσαριφάαρντ, που ήθελε ξεκάθαρα να φορέσει την πράσινη φανέλα, αλλά δεν μπορούσε και να περιμένει περισσότερο.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ιμπάρμπο και η όλη στάση του έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στο “τριφύλλι”. Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με ανθρώπους της Κάλιαρι πήρε διαβεβαιώσεις ότι γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή. Δεν πήρε, όμως, απάντηση για το πότε θα συμβεί αυτό. Σε σημερινές του δηλώσεις, ο μάνατζέρ του, Ρικάρντο Καλέρι, τόνισε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις προκειμένου ο πελάτης του να βρει ομάδα. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε ότι… βιάζεται κιόλας.

Η παραμονή του Ιμπάρμπο έχει βάλει τον Παναθηναϊκό σε μια κατάσταση… ομηρίας. Ξένοι παίκτες που απασχολούν δεν μπορούν να αποκτηθούν, ενώ ο οικονομικός “μπελάς” και το “βαρύ” συμβόλαιο του παίκτη συνεχίζουν να επιβαρύνουν τα πράσινα ταμεία. Κι όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε κοντά στα μέσα Ιανουαρίου, δίχως ο Παναθηναϊκός να έχει καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τον Κολομβιανό και να προχωρήσει το μεταγραφικό του πλάνο…

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.