ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Τώρα ήρθε η σειρά μας για νίκη στο ντέρμπι»

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr, αναλύοντας τις πιθανότητες των «πρασίνων» για ρεβάνς στο ΣΕΦ (16/1), εκφράζοντας την πεποίθηση πως αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός θα χαμογελάσει τελευταίος

«Τώρα ήρθε η σειρά μας για νίκη στο ντέρμπι»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods, δήλωσε στο Panathinaikos24.gr πως η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στο δεύτερο χρονικά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» (16/1) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος θα κρίνει εν πολλοίς το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Έχετε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έναν αντίπαλο που σας έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές φέτος, ήρθε η ώρα να πάρετε τη ρεβάνς; Έχει έρθει η σειρά μας να τους κερδίσουμε, πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με κάθε αντίπαλο με στόχο τη νίκη. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα μέσα σε σύντομο διάστημα δύο ημερών για αυτό το παιχνίδι και θα πάμε με στόχο τη νίκη. Δεν πιστεύουμε πως είναι καλύτεροι από εμάς ούτε ότι θα μας ξανακερδίσουν άσχετα αν παίζουμε στην έδρα τους. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω να κερδίσουμε.

Ο Τζέιμς ήταν ένας εκ των διακριθέντων στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Εφές. Εκείνο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση από την γραμμή των βολών με την ψυχραιμία του και την ιδιοσυγκρασία του και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να πάρουν ακόμη μια εντός έδρας νίκη. Συνολικά σημείωσε 14 πόντους με 2/4 δίποντα, 10/11 ελεύθερες βολές και μοίρασε 6 ασίστ.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παιχνίδι με την Εφές είχατε μια καλή διαφορά στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο παραλίγο να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Τι συνέβη; Δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πήραμε ακόμη μια σημαντική νίκη. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που πρέπει να διατηρείς την συγκέντρωσή σου στο παιχνίδι για 40 λεπτά. Μερικές φορές έχεις καλή απόδοση άλλες όχι τόσο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις κρίσιμες βολές σου στο τέλος της κανονικής περιόδου. Πόση πίεση ένιωσες τη στιγμή που το ΟΑΚΑ σίγησε; Πήγα με αυτοπεποίθηση στη γραμμή των βολών με σκοπό να ευστοχήσω. Αν πας στις βολές με την σκέψη ότι μπορεί να τις χάσεις, θα τις χάσεις. Στο μυαλό μου ήξερα ότι θα ευστοχήσω. Βασικά τσαντίστηκα με τον εαυτό μου που έκανα το 10/11 και έχασα μία βολή, που μπορεί και να μην είχε μεγάλη σημασία για το παιχνίδι, μια που είχε κριθεί στο τέλος της παράτασης, όμως τσαντίστηκα! (γέλια).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.