ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτη χυδαιότητα από ισραηλινό Μέσο – Ύβρεις κατά Γιαννακόπουλου, Αταμάν!

Σε μια επίδειξη απρεπούς συμπεριφοράς και χυδαιότητας προχώρησε η ισραηλινή ιστοσελίδα "Walla" η οποία εξαπέλυσε, ύβρεις κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν!

Απίστευτη χυδαιότητα από ισραηλινό Μέσο - Ύβρεις κατά Γιαννακόπουλου, Αταμάν!

Εμετική και χυδαία επίθεση σε Παναθηναϊκό, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Εργκίν Αταμάν από ισραηλινή ιστοσελίδα!

Η ήττα της Μακάμπι από τον εξάστερο στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ, φαίνεται ότι ενόχλησε πολύ τα ΜΜΕ της χώρας τα οποία σε μια επίδειξη χυδαιότητας, αλαζονείας και απρεπούς συμπεριφοράς εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του προπονητή, αλλά και του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR!

Μετά λοιπόν τις απειλές, αλλά και τις κακές συμπεριφορές των ανθρώπων της Μακάμπι προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις στη συνέντευξη Τύπου, η ιστοσελίδα Walla, αποφάσισε να δείξει την… πίκρα της με ύβρεις και χυδαιότητες.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα στην εν λόγω ιστοσελίδα ανέβηκε ένα άρθρο, με τον χαρακτηρισμό “Ασεβή καθαρματα” για Εργκίν Αταμάν και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λέγοντας μάλιστα ότι ο Τούρκος είναι μόνιμα μπλεγμένος σε σκάνδαλα, ξεχνώντας μάλλον τα δικά τους σκάνδαλα σε Final 4!

Mεταξύ άλλων, οι ισραηλινοί και οι άνθρωποι της Μακάμπι, αψηφούν το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας του λαού, έκαναν επιθέσεις και άσεμνες χειρονομίες προς τον κόσμο μετά την ισοπέδωση της ομάδας τους στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ, αλλά και την προσπάθεια να εισέλθουν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!

Στο κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα από το Ισραήλ

«Ασεβείς Μπ@@@δοι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Παναθηναϊκός μάχονται μεταξύ τους εδώ και χρόνια με αμοιβαία φιλία και εκτίμηση και ο Δημήτρης Γιαννακόπολυος περιέγραψε τη Μακάμπι ως «αληθινούς φίλους». Η συμπεριφορά του ιδίου και του «δίδυμου αδελφού» το περιθώριο απειλεί να μετατρέψει τους Λέικερς και τους Σέλτικς της Ευρώπης από συμμάχους σε εχθρούς.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει περιγράψει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως «δίδυμο αδερφό» του. Όπως και ο Γιαννακόπουλος, ο Τούρκος προπονητής έχει υπερβολική αδυναμία στα σκάνδαλα και τα αμφιλεγόμενα γεγονότα και όλες οι προβλέψεις συνηγορούσαν πως οι δυο τους θα ενωθούν και για να δημιουργήσουν ένα μακρύ και διαρκές σκάνδαλο στη σειρά με την Μακάμπι. Αυτό επαληθεύτηκε».

Είναι προφανές πως πλέον η κατάσταση δεν έχει να κάνει απλώς με το αμιγώς μπασκετικό κομμάτι, καθώς η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Ισραήλ και Τουρκία έχει επηρεάσει την κατάσταση. Ο Εργκίν Αταμάν μάλιστα σε διαπληκτισμό που είχε με ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε πως «είμαι Τούρκος, δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα«, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε πως δέχτηκε επίθεση ενόψει της συνέχειας της σειράς, με την φράση «θα δεις τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές».

Το δημοσίευμα των Ισραηλινών που βάζει… φωτιά στα επόμενα; δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.