Ποδόσφαιρο

«Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα-Κάναμε λάθος με τον Στραματσόνι!»

Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Τι σχολίασε για τις μεταγραφές, τον Στραματσόνι, αλλά και τις προσφυγές παικτών.

Όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην ΕΡΤ:

«Το αν είναι ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, ή όχι, είναι άλλη συζήτηση. Όλοι συμμετέχουμε στη λάθος επιλογή που έγινε με τον Στραματσόνι. Η ευθύνη είναι συλλογική. Κοιτάμε μπροστά, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε ευθύνες. Υπάρχουν 4-5 παιδιά τα οποία θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει πίστωση χρόνου. Αυτό έγινε τώρα με τον Χατζηγιοβάννη και με τον Ευαγγέλου.

Και έπονται και άλλα παιδιά. Αν υπάρξει ένας καλός ποδοσφαιριστής που θα χρειαστεί λεφτά, ο Παναθηναϊκός έχει και θα τα διαθέσει. Το ότι παίρνουμε 10-15 ξένους παίκτες αμφιβόλου ποιότητας, αυτό θα τελειώσει. Τελείωσε. Οι προσφυγές που έγιναν, έγιναν για καθυστέρηση 1-2 δόσεων. Στον Εσιέν υπήρξε καθυστέρηση 2 δόσεων. Τα πήρε τα λεφτά του. Ο Ταυλαρίδης, που έκανε προσφυγή μέχρι χθες έκανε μεν προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα, αλλά δεν έδειχνε τάσεις ότι θα κάνει προσφυγή.

Δεν προβληματίζουν τον Παναθηναϊκό οι προσφυγές. Δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα. Προ ημερών στη γενική συνέλευση έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 5 εκατ. ευρώ μέχρι τέλη Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα θα μπουν άλλα 5 εκατ. ευρώ. Θα μπουν δηλαδή 10 εκατ. ευρώ μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Δεν βλέπω να υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα που μου λέτε. Αν ζητηθούν μεταγραφές, θα γίνουν».

Exit mobile version