ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Διπλό «χτύπημα»… τέσσερις μήνες μετά! (vids)

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες και δεκατρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα για να σκοράρει ο Μάρκους Μπεργκ πάνω από μία φορά

Διπλό «χτύπημα»... τέσσερις μήνες μετά! (vids)

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν καθοριστικός για την ομάδα του στη χθεσινή νίκη επί του Πλατανιά (2-1), πετυχαίνοντας μέσα σε ένα τρίλεπτο δυο τέρματα (εκτέλεση πέναλτι και ωραίο τελείωμα μετά από ασίστ του Βιγιαφάνιες), τα οποία έβαλαν από νωρίς σε θέση «οδηγού» τον Παναθηναϊκό.

Panathinaikos 2-1 Platanias All Goals and Full… από enteritament

Ο Μπεργκ έφτασε τα 7 γκολ σε 15 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, βλέποντας το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ πάνω από μία φορά μετά από τέσσερις μήνες και δεκατρείς αγωνιστικές. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό, πριν το παιχνίδι της Πέμπτης, ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου του 2016 στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την, τυπικά 4η, ουσιαστικά 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε, οι «πράσινοι» του Στραματσόνι είχαν περάσει ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα τους επικρατώντας με 4-0 της ομάδας των Ιωαννίνων, με τον 30χρονο φορ να σκοράρει δις, ανοίγοντας το σκορ στο 38′ με κεφαλιά και πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ στην επανάληψη (76′) μετά από ασίστ του Σεμπαστιάν Λέτο.

Panathinaikos 4-0 Giannina – Extended… από gs-bn

Έκτοτε, ο Μπεργκ «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα άλλες τρεις φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, σκοράροντας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-1), στη Βέροια (1-1) και στο Περιστέρι (1-0).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.