Ποδόσφαιρο

Οι λεπτομέρειες του «πολέμου» με τη Super League

Ο Παναθηναϊκός άσκησε το απόγευμα της Παρασκευής αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Nova για τις οφειλές της προς τις ΠΑΕ, πράττοντας όσα έπρεπε να είχε ήδη πράξει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι

Η επιστολή που έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη Super League, η οποία γνωστοποιούσε πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο στο ζήτημα της διευθέτησης των οφειλών της Nova (ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ) προς τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ανάγκασε τους «πράσινους» να αναλάβουν άμεσα δράση.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε το απόγευμα αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του συνδρομητικού καναλιού, αποφασίζοντας παράλληλα την απόσυρση του εκπροσώπου του από τις συνεδριάσεις της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν αποσκοπεί στην ευθεία σύγκρουση με τη NOVA αλλά με την Super League, όπως άλλωστε ανέφεραν και στελέχη του συλλόγου. Οι «πράσινοι» βλέποντας πως η διοργανώτρια αρχή δεν ασχολήθηκε δυναμικά με το θέμα, αποφάσισαν να την υποκαταστήσουν, επικαλούμενοι το άρθρο 72 της πολιτικής δικονομίας (ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα της Super League κατά της NOVA). Παράλληλα, η απόσυρση του εκπροσώπου τους από τα Δ.Σ της Λίγκας, φανερώνει την σαφή εναντίωσή τους προς αυτήν μετά τα όσα έγιναν.

Πλέον τα «βλέμματα» στρέφονται προς τη μεριά της Super League, η οποία καλείται να αντιδράσει μετά την αιφνιδιαστική τροπή των γεγονότων.

Exit mobile version