Παναθηναϊκός Superfoods-Μπαρτσελόνα (20:45, ΕΡΤ-2, Panathinaikos24.gr)

Νίκη ή μπαίνει σε περιπέτειες…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (20:45) και θέλει τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά εξάδας. Την τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του Σίνγκλετον. Παίζει ο Φώτσης.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τελικός. Όχι άδικα. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τη Φενέρ, βρίσκονται στη… διακεκαυμένη ζώνη, καθώς η απειλή του Ερυθρού Αστέρα, της Νταρουσάφακα, αλλά και της Μπαρτσελόνα που θέλει να μπει πιο δυνατά στο δεύτερο γύρο, τον απειλούν.

Η ομάδα του Πασκουάλ πρέπει να προστατεύσει το σπίτι της για μια ακόμη φορά, να πάρει μια νίκη που θα θέσει ακόμα πιο γερά θεμέλια για την πρόκριση στο Top-8. Με ρεκόρ 10-8 (μαζί με Ερυθρό Αστέρα και Νταρουσάφακα), το «τριφύλλι» με πιθανή νίκη θα ανοίξει την… ψαλίδα από την 9η Μπαρτσελόνα (8-10).

Τα προβλήματα δε λείπουν. Ο καταλανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Κρις Σίνγκλετον, πραγματοποίησε και χθες ατομικό και θα αποφασισθεί την τελευταία-κυριολεκτικά-στιγμή το αν θα αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Φώτση, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης και θα παίξει.

Από πλευράς Μπαρτσελόνα, επιστρέφει μετά από ένα μήνα ο Στράτος Περπέρογλου, ενώ στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βίτορ Φαβεράνι. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Μπραντ Όλεσον.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Exit mobile version