ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρόκριση δεν περνάει από το ΟΑΚΑ…

Τα ντέρμπι με Ρεάλ, Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αργούν, ωστόσο τα κρίσιμα είναι μπροστά για τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Η πρόκριση δεν περνάει από το ΟΑΚΑ…

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει μπροστά της έξι παιχνίδια, στα οποία μπορεί να γίνουν όλα. Μα όλα. Από τον αποκλεισμό των «πράσινων» από τη διοργάνωση, μέχρι και τις παρυφές της τετράδας-την οποία είναι μάλλον απίθανο να φτάσει, εκτός αν αυτοκτονήσει μία εκ των Φενέρ, Ρεάλ, Ολυμπιακού ή ΤΣΣΚΑ-με το πρώτο ζευγάρι αγώνων να είναι μακριά από το ΟΑΚΑ, το οποίος αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Παναθηναϊκός-μετά από το χθεσινό μεγάλο διπλό του Αστέρα στην Μπασκόνια-έχει τους Σέρβους στο… σβέρκο του (11-8 και οι δύο με τον Αστέρα από πάνω), πρέπει πρωτίστως να νικήσει δύο ματς μακριά από το σπίτι του, ξεπερνώντας άμεσα τη μεγαλύτερη αδυναμία του. Τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα και παρότι η διοργάνωση έτσι όπως είναι, έχει το απρόβλεπτο, οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν αυτό που δεν έχουν κάνει-με συνέπεια-εδώ και καιρό. Νίκη εκτός έδρας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερυθρός Αστέρας και Γαλατάσαραι, υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στις δύο επόμενες αγωνιστικές, με τις δύο νίκες να είναι απαραίτητες για το «τριφύλλι» και θα ξεκαθαρίσουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Το… τελείωμα του Παναθηναϊκού, όσον αφορά τη κανονική περίοδο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όσους περισσότερους βαθμούς πάρει η ομάδα του Πασκουάλ, τόσο καλύτερα. Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι, είναι η τριάδα αγώνων που «κλείνουν» το πρόγραμμα του «τριφυλλιού». Αν οι κυπελλούχοι Ελλάδος, δε φτάσουν στο τέλος με γεμάτο το σακούλι, τότε όλα είναι ανοικτά και πιθανά.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της regular season:

Ερυθρός Αστέρας (εκτός)

Γαλατάσαραι (εκτός)

Μπάμπεργκ (εντός)

Ούνιξ Καζάν (εντός)

Νταρουσάφακα (εκτός)

Ζαλγκίρις Κάουνας (εκτός)

Ρεάλ Μαδρίτης (εντός)

Ολύμπια Μιλάνο (εντός)

Μπασκόνια (εκτός)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.