ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το έκαναν και αυτό!

Αν είναι δυνατόν, μέχρι και σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ “υπεράνω υποψίας” είδαμε ομορφιές από διαιτητές και όχι μόνο, κατά του Παναθηναϊκού!

Το έκαναν και αυτό!

Εκτός από τη γενικότερη στάση τους σε όλο το παιχνίδι, “χτύπησαν” λίγο πριν τελειώσει και τα έκαναν όλα άνω κάτω. Συγκεκριμένα, με το σκορ να είναι 64-63 (0.34′ πριν το τέλος) και τη Χάμπτον να είναι έτοιμη να σκοράρει, κάτω από το καλάθι δύο παίκτριες των γηπεδούχων της κάνουν φάουλ.Οι διαιτητές δείχνουν να συνεχιστεί ο αγώνας και ενώ κρίνεται το αποτέλεσμα. Ακολουθεί επιθετικό φάουλ της Αμερικανίδας και ξαφνικά από το πουθενά δέχεται επίθεση από την Σπυριδοπούλου.

Η Χάμπτον προσπάθησε να τις διώξει μιας και αιφνιδιάστηκε, με αποτέλεσμα να σηκώσει τα χέρια και να τις βρει χωρίς να έχει πρόθεση. Φυσικά το περίεργο είναι ότι η Νικολοπούλου δεν αποβλήθηκε καν!

Από κει και έπειτα, ακολούθησε έντονος εκνευρισμός αλλά ο Πρωτέας πέτυχε μ’ αυτό τον αθέμιτο τρόπο τον σκοπό του . Όσοι βρέθηκαν πάντως στο γήπεδο, με έκπληξη είδαν άτομα από τον πάγκο των γηπεδούχων να έχουν προκλητική συμπεριφορά. Τι να πούμε…

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.