ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μαρίνος Ουζουνίδης

Ουζουνίδης: «Πιο κοντά στην πρώτη ομάδα οι νέοι. Αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουμε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε επί της ουσίας το νέο δρόμο που θα ακολουθήσει η ομάδα, που είναι αυτός των νέων Ελλήνων παικτών.

Ουζουνίδης: «Πιο κοντά στην πρώτη ομάδα οι νέοι. Αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουμε»

Ο Έλληνας προπονητής, αναφέρθηκε και στη «μάχη» με τον Αστέρα Τρίπολης, στην επόμενη φάση του κυπέλλου, τονίζοντας πως θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Αυτό που είχε σημασία ήταν να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Παρότι το γήπεδο δεν ήταν καλό τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, τα παιδιά έκαναν αυτό που έπρεπε, ενώ το αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο μας έδινε μια άνεση. Τα νεαρά παιδιά δείχνουν πως σιγά-σιγά έρχονται πιο κοντά στην πρώτη ομάδα. Αυτός ίσως είναι ο δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσουμε σιγά-σιγά».

Όσο για τις αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης στα προημιτελικά, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί και περιμένουμε δύο δύσκολα παιχνίδια».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.