ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Γιαννακόπουλος: «Να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές παντού»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στέλνει τις ευχές του, μέσω του panathinaikos24.gr, με αφορμή τα σημερινά γεννέθλια του Παναθηναϊκού και εξηγεί τι σημαίνει γι' αυτόν ο "Σύλλογος Μεγάλος".

Γιαννακόπουλος: «Να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές παντού»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν στέκεται μόνο στα του μπάσκετ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τν μεγάλη του αγάπη και το πάθος, όπως το χαρακτηρίζει, για το “τριφύλλι”. Με αφορμή τη σημερινή επέτειο 109 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, ο κ. Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του στο panathinaikos24.gr,  ευχεται, ο Παναθηναίκός να γίνει ξανά πρωταγωνιστής σε όλα τα αθλήματα και ζητάει από τον κόσμο να είναι συνέχεια στην κερκίδα και να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα.

Αναλυτικά

Τι σημαίνει για εσάς Παναθηναϊκός; «Ο Παναθηναϊκός για εμένα είναι πάθος και αγάπη».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεχωρίζετε στην ιστορία του Παναθηναϊκού;

«Είναι πολλές οι στιγμές, αλλά αυτές που έχουν μείνει πιο δυνατά χαραγμένες στη μνήμη μου είναι η βραδιά της πρόκρισης με τη Χόνβεντ, η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ, η κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο Παρίσι, καθώς και η νίκη με 30 πόντους μέσα στο ΣΕΦ (51-81)». Ιδιαίτερα ξεχωρίζω όμως τη βραδιά που αποχώρισε από την ενεργό δράση ο Φραγκίσκος Αλβέρτης».

Ποια η ευχή σας για τα επόμενα χρόνια του Παναθηναϊκού;

«Η ευχή μου είναι να έχουμε πρωτίστως όλοι την υγειά μας και να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές σε όλα τα αθλήματα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του συλλόγου;

«Όπως σε κάθε μεγάλη ομάδα, έτσι και στον Παναθηναϊκό ο κόσμος είναι η δύναμή του. Το μήνυμά μου είναι ότι τους χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας στην κερκίδα. Εκεί που είναι η θέση τους…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.