ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού

Πασκουάλ: «Σπουδαία βραδιά!»

Ως σπουδαία χαρακτήρισε την αποψινή νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Γαλατά στην Πόλη, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ: «Σπουδαία βραδιά!»

Αναλυτικά:

«Ήταν μια σημαντική νίκη, μια σπουδαία βραδιά. Πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα στην επίθεση σε σχέση με τα τελευταία μας παιχνίδια. Στην άμυνα κάποιες φορές τα πήγαμε εξαιρετικά και κάποιες φορές κάναμε λάθη στην τακτική μας, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι, γιατί αυτή ήταν μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.