ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπεσε η τάση του ρεύματος στο ΟΑΚΑ!

Στα μέσα της τρίτης περιόδου, ξαφνικά χαμήλωσαν τα φώτα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, γεγονός που προκάλεσε μια μικρή διακοπή στο ματς.

Έπεσε η τάση του ρεύματος στο ΟΑΚΑ!

Στα 5:31 και την ώρα που ο Νικ Καλάθης κατέβαζε την μπάλα, ο φωτισμός στο ΟΑΚΑ χαμήλωσε ξαφνικά, οι διαιτητές διέκοψαν για λίγα δευτερόλεπτα, ωστόσο έκριναν, πως μπορεί να συνεχιστεί το ματς, όπως και γίνεται.

Προφανώς έπεσε η τάση στο κλειστό, ωστόσο από τη στιγμή που οι διαιτητές κρίνουν πως δεν παρεμποδίζεται η διεξαγωγή του αγώνα, δεν προχώρησαν σε διακοπή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.