ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., δίνει τη δική του μάχη σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αυτό το Σαββατοκύριακο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Παναθηναϊκό!

Πέραν του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στις επάλξεις σε όλα τα τμήματά του, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Βόλεϊ ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών και πόλο σε δράση, με δύο «αιώνια» ντέρμπι!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

Αρχής γενομένης από το Σάββατο (4/3) στις 15:00 στην Κυψέλη, όπου το τμήμα βόλεϊ ανδρών φιλοξενεί την ουραγό της Volleu League, Ορεστιάδα, με την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 18:00 ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Υδραϊκό στον Άλιμο για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο (4/3, 19:30 με αντίπαλο τη Βέροια στη Λεωφόρο), η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» θα δίνει τη δική της μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, στον ημιτελικό του Final-4, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3 στις 19:30.

Την Κυριακή είναι σειρά του γυναικείου μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στις 16:00 στο «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά:

Σάββατο 4/3: Παναθηναϊκός-Ορεστιάδα (Βόλεϊ ανδρών, 15:00)

Σάββατο 4/3: Υδραϊκός-Παναθηναϊκός (Πόλο ανδρών, 18:00)

Σάββατο 4/3: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (ημιτελικός Final-4 βόλεϊ γυναικών, 19:30 ΕΡΤ3)

Σάββατο 4/3: Παναθηναϊκός-Βέροια (Σούπερ Λιγκ, 19:30)

Κυριακή 5/3: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Α1 μπάσκετ γυναικών, 16:00)

Κυριακή 5/3: Παναθηναϊκός-Άρης (Basket League, 17:00)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.