ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

600αρης ο Φελντέιν, στα ύψη… Φώτσης-Μπουρούσης

Ο Τζέιμς Φελντέιν ετοιμάζεται για… υψηλές πτήσεις, στο σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (17:00). Κορυφαίο ριμπάουντερ οι Φώτσης-Μπουρούσης.

600αρης ο Φελντέιν, στα ύψη… Φώτσης-Μπουρούσης

Ο Δομινικανός άσος του «τριφυλλιού» χρειάζεται τρία εύστοχα δίποντα και δύο αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει τα 100 στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δέκα πόντους για να φτάσει τους 300 στην Basket League.

Κορυφαίοι ριμπάουντερ Φώτσης και Μπουρούσης

Ο «υπαρχηγός» του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης, χρειάζεται μόλις πέντε αμυντικά ριμπάουντ για να μπει στο Top-10 των κορυφαίων ριμπάουντερ του ελληνικού πρωταθλήματος και να φτάσει τον Τόνι Κόστνερ, στα 1.042 αμυντικά ριμπάουντ. Επίσης χρειάζεται μία εύστοχη βολή για να φτάσει τις 400.

Πέραν του Φώτση, ένας ακόμα παίκτης του «τριφυλλιού» βρίσκεται κοντά σε νέο ρεκόρ. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση. Ο Έλληνας σέντερ και αρχηγός της Εθνικής ομάδας, θέλει 15 ριμπάουντ, προκειμένου να βρεθεί στην 5η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ (συνολικά, όχι μόνο σε αμυντικά όπως ο Φώτσης), πιάνοντας τον Ουόλτερ Μπέρι, ο οποίος σταμάτησε στα 1.723.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.767 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης τα 100 επιθετικά ριμπάουντ στην Basket League θα συμπληρώσουν ο Νίκος Παππάς και ο Νικ Καλάθης αν μαζέψουν ακόμα δύο και τρία αντίστοιχα, ενώ με δύο ριμπάουντ ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα φτάσει τα 200 στην Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.