ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέσσερις μήνες μετά…

Στις 16 Νοεμβρίου του ’16, ο Τζέιμς Γκιστ, σε προσπάθειά του να αμυνθεί σε drive του Γιουλ, πέφτει κάτω στο παρκέ και μένει εκεί. Πέρασαν σχεδόν τέσσερις μήνες, για να πατήσει παρκέ ο Αμερικανός.

Τέσσερις μήνες μετά…

Ο Τζέιμς Γκιστ αναμένεται σήμερα να αγωνιστεί στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, αφού πέρασαν τρεις μήνες και 26 ημέρες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, για την Ευρωλίγκα.

Ο Γκιστ υπέστη μια σοβαρή ζημιά στον προσαγωγό, ρήξη τού εκφυτικού τένοντα του μακρού προσαγωγού, μια σπάνια κάκωση που τον άφησε εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα, μιας και προτιμήθηκε η χειρουργική επέμβαση, από την συντηρητική αγωγή, που ναι μεν είχε μικρότερο χρονικό διάστημα απουσίας, αλλά όχι 100% αποτελέσματα.

O Γκιστ πλέον είναι καλά, σήμερα αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής και να σιγά-σιγά θα ξαναβρεί το ρυθμό του, καθώς είναι υπεραπαραίτητος στον Παναθηναϊκό.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.767 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.