ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Πασκουάλ: «Ταλαιπωρείται από ίωση ο Μπουρούσης»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στις καθιερωμένες δηλώσεις του, πριν από το ματς με την Ολύμπια Μιλάνο (21/3, 21:15), αναφέρθηκε στην απουσία του Γιάννη Μπουρούση από την προπόνηση, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Πασκουάλ: «Ταλαιπωρείται από ίωση ο Μπουρούσης»

Ο καταλανός τεχνικός, τόνισε επίσης, πως η Ολύμπια Μιλάνο, παρότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι μια επικίνδυνη αντίπαλος και ο Παναθηναϊκός Superfoods, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και συγκεντρωμένος, προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ, στη media day, πριν το ματς με την Αρμάνι (21/3, 21:15):

«Η Αρμάνι θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος, γιατί θα αγωνίζεται χωρίς πίεση. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και σε πολλά παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αύριο. Πάντα παλεύουν μέχρι το τέλος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και για την κατάταξη. Η ψυχοσύνθεσή μας θα είναι το “κλειδί” του ματς.

Δεν θα δείτε την ομάδα πλήρη σήμερα, γιατί είχαμε προβλήματα. Ο Μπουρούσης ταλαιπωρείται από ίωση και ο Χαραλαμπόπουλος έχει το θέμα με την μύτη του. Είμαστε κοντά στον να δούμε τον αληθινό Παναθηναϊκό. Ακόμα και επτά παίκτες να έχουμε, πρέπει να παίξουμε, να παλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Μπασκόνια (23/03): 

«Δεν το σκεφτόμαστε τώρα. Έχουμε μια εικόνα στο μυαλό μας, αλλά σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε την Αρμάνι και μετά την Μπασκόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.