ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κοινή βούληση για λύση του γηπεδικού της ΚΑΕ

Θετική η Πολιτεία για ΟΑΚΑ!

Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτη Τριαντόπουλου, αναφορικά με το θέμα του ΟΑΚΑ.

Θετική η Πολιτεία για ΟΑΚΑ!

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο γραφείο του Υφυπουργού, με το κλίμα να είναι πολύ καλό ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου διαπιστώθηκε πως υπάρχει κοινή βούληση για λύση στο γηπεδικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο κ. Βασιλειάδης είχε διερευνητικού χαρακτήρα συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως η λύση που θα βρεθεί θα πρέπει να είναι προς όφελος, τόσο του Δημοσίου, όσο και του Παναθηναϊκού.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα ξαναπούν μετά το Πάσχα (άρα μετά τις 16/4), προκειμένου να γίνει πιο συγκεκριμένη συζήτηση επί συγκεκριμένων προτάσεων και να εκφραστούν οι προθέσεις τόσο της Κυβέρνησης, όσο και της πράσινης ΚΑΕ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 18.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός πως δια στόματος, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στήριξαν το πλάνο για το γήπεδο στο Γουδή, θεωρούν πως από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ, η ΚΑΕ πρέπει να βρει λύση στο θέμα του δικού της… σπιτιού, με το ΟΑΚΑ να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτουν στον «εξάστερο».

Το ΟΑΚΑ για τους ανθρώπους του μπασκετικού Παναθηναϊκού, είναι το ιδανικό γήπεδο, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας, ενώ συνδέεται και ιστορικά με το «τριφύλλι», καθώς εκεί έχει γνωρίσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ έχουν υπάρξει και οι ανάλογες μελέτες-αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία-όπου το κλειστό του ΟΑΚΑ μπορεί να υποστεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να είναι ακόμα πιο φιλόξενο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.