Μπάσκετ

Μόνο η κορυφή αρμόζει στον Σίνγκλετον!

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν σαρωτικός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και συνεχίζει ακάθεκτος προς την κορυφή όσον αφορά τις στατιστικές κατηγορίες της Basket League.

Ο… βιονικός Κρις Σίνγκλετον, ο άνθρωπος που αγωνίζεται αδιαλείπτως τον τελευταίο 1.5 χρόνο, έχει βαλθεί να… σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο «πράσινος» MVP του χθεσινού (26/3) θρίλερ στο ΟΑΚΑ (22 πόντοι και 16 ριμπάουντ) συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κορυφή και την κατάρριψη πολλών ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μόλις στην πρώτη του σεζόν με το «τριφύλλι».

Στο ΟΑΚΑ, ο «Σινγκ» συγκέντρωσε 37 (!) πόντους αξιολόγησης, οι οποίοι ήταν αρκετοί ώστε να τον «σηκώσουν» στην πρώτη θέση της αντίστοιχης κατηγορίας, με 381 βαθμούς το σύνολο, εννέα περισσότερους από τον δεύτερο Κλάντον (372) και 38 από τον τρίτο Γιάννη Μπουρούση (344).

Παράλληλα, ο Αμερικανός ψηλός διατηρεί με άνεση τη δεύτερη θέση της λίστας με τους κορυφαίους ριμπάουντερ της σεζόν (150 το σύνολο) και «κυνηγά» πλέον τον πρωτοπόρο Κιθ Κλάντον (223) ο οποίος είχε φροντίσει να… απομακρυνθεί στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Τέλος, ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας των ποσοστών στις ελεύθερες βολές με 79.49%.

Exit mobile version