ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τον Ιούνιο οι τελικοί της Basket League-Νέο σύστημα διεξαγωγής των Play off

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ, υπενθύμισε την αλλαγή τρόπου διεξαγωγής των play off της Basket League, ενώ ανέφερε την ενδεικτική ημερομηνία έναρξης των τελικών.

Τον Ιούνιο οι τελικοί της Basket League-Νέο σύστημα διεξαγωγής των Play off

Θα πάει μακριά η βαλίτσα… φέτος, όσον αφορά τους τελικούς της Βasket League αφού αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου (πέρυσι τέλειωσαν 30/5), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο σύστημα διεξαγωγής των Play off.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Όπως είχε ανακοινώσει ο ΕΣΑΚΕ από τις 29 Σεπτεμβρίου 2016, στην STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν θα ισχύσει νέο σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ. 

Στην πρώτη φάση των πλέι οφ (ενδεικτικές ημερομηνίες 19/4-26/4) θα μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8 της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Από αγώνες που θα κριθούν στις δύο νίκες θα αναδειχθούν δύο οι ομάδες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση (29/4-7/5) τα σωματεία που τερμάτισαν στις θέσεις 3-4 της κανονικής περιόδου.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από αναμετρήσεις οι οποίες θα κριθούν, επίσης, στις δύο νίκες θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στην ημιτελική φάση των πλέι οφ (10/5-1/6), στην οποία προκρίνονται απ’ ευθείας οι δύο πρώτοι της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. 

Οι αναμετρήσεις της ημιτελικής και της τελικής φάσης των πλέι οφ (αγώνες για τις θέσεις 1-2 και 3-4) θα κριθούν στις τρεις νίκες, όπως προέβλεπε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Οι ενδεικτικές ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων για τις θέσεις 1-2 είναι από τις 4/6 έως τις 18/6 και των συναντήσεων για τις θέσεις 3-4 από τις 3/6 έως τις 17/6».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.