ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ο ΣΚΑΪ απαντά με Survivor απέναντι στην πρεμιέρα του ΑΝΤ1!

Μεγάλη μάχη ανάμεσα στα δύο κανάλια, με τα δύο reality shows να παίζουν την ίδια ώρα!

Ο ΣΚΑΪ απαντά με Survivor απέναντι στην πρεμιέρα του ΑΝΤ1!

Ο ΣΚΑΪ υπολογίζει καλά κάθε του κίνηση και δεν διστάζει να μετακινήσει πρεμιέρες προκειμένου να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Η πρεμιέρα του The X Factor 2 που είχε οριστεί στις 20 Απριλίου από τον ΣΚΑΪ, μαζί δηλαδή με την πρεμιέρα του So you think you can dance στον ΑΝΤ1, μεταφέρεται σύμφωνα με τις αλλαγές στον προγραμματισμό του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου για την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Αντ’ αυτού ο ΣΚΑΪ επιλέγει στις 20 Απριλίου να ρίξει απέναντι στο αντίπαλο «So you think you can dance» το δυνατό του χαρτί, δηλαδή το Survivor.

inner

Πηγή: www.zappit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ