ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Τιμωρία Γιαννακόπουλου: Επιστρέφει με πούλμαν από την Τουρκία η ομάδα!

Τρομερά πράγματα! Η αποστολή του Παναθηναϊκού superfoods επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν, ως τιμωρία για τον αποκλεισμό, έπειτα από απόφαση της διοίκησης!

Τιμωρία Γιαννακόπουλου: Επιστρέφει με πούλμαν από την Τουρκία η ομάδα!

Εμφανώς απογοητευμένος και εκνευρισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της αποστολής της ομάδας, η οποία θα επιστρέψει με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη!

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις απέναντι στην Φενέρ, παράλληλα με τις προσδοκίες που υπήρχαν, φαίνεται πως απογοήτευσαν τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, ο οποίος αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να “τιμωρήσει” τους αθλητές της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή κίνηση, ακόμα και για τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος προχώρησε σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να συνετίσει την ομάδα, προκειμένου να αφυπνιστεί και να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.