Μπάσκετ

«Κάναμε προπονήσεις με τα ηχεία στο τέρμα»

Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Χοσέ Μαρία Ισκιέρδο, αποκάλυψε σε δηλώσεις του τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες της Φενέρ κατάφεραν να εγκλιματιστούν στα... υψηλά ντεσιμπέλ του ΟΑΚΑ.

Ο Χοσέ Μαρία Ισκιέρδο, συνεργάτης του Ομπράντοβιτς, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο το τεχνικό team της Φενέρ βοήθησε τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας στο να «εγκληματιστούν» στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις του Έκπε Ούντο.

Ο Ισπανός συνεργάτης του Ζοτς, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες της Φενέρ έκαναν προπονήσεις, έχοντας στο τέρμα τα ηχεία που αναπαρήγαγαν την «καυτή» ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

«Ο Ζέλικο έχει μεγάλη εμπειρία από πολλά παιχνίδια Ευρωλίγκας, από ματς playoffs, ενώ ξέρει και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, καθώς επί μία εβδομάδα κάναμε προπονήσεις με τα ηχεία να παίζουν δυνατά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Έτσι, συνηθίσαμε στη φασαρία που θα αντιμετωπίζαμε εκεί», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ισκιέρδο στη «Marca».

Exit mobile version