ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπάσκετ: Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο tryout της «πράσινης» ακαδημίας!

Με εντυπωσιακή συμμετοχή, ολοκληρώθηκε η επιλογή των αθλητών στο ΟΑΚΑ, στα γήπεδα ALL STARS ARENA.

Μπάσκετ: Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο tryout της «πράσινης» ακαδημίας!

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 280 παιδιά συνολικά, γεννημένα από το 2000 ως το 2007 έλαβαν μέρος στις δοκιμές (Σάββατο 29/04) υπό το βλέμμα του διευθυντή της PAO BC ACADEMY, κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Οι νεαροί αθλητές έδειξαν τις δυνατότητές τους υπό τις οδηγίες των προπονητών της Ακαδημίας: Δεμέναγα Αχιλλέα, Τσίκληρα Άγγελου, Καλαϊτζή Γιώργου, Σιούτη Γιάννη, Φασουλόπουλου Γιάννη, Ραχωβίτσα Μιχάλη, Φραντζή Αντώνη, Δημητρίου Παναγιώτη, Φώσκολου Νίκου, Καρδαρά Τάσου, Φωτόπουλου Βασίλη, Θανασούλη Αγγελικής, Θάνο Γιάννη, Οικονομίδη Θάνο, Ρήγγα Νίκο, Ηλιόπουλου Γιάννη, Σπυριδάκη Δημήτρη, Κολοκυθά Χρύσανδρο και Ζάγγα Αλέξανδρου.

Στο περιθώριο των Tryout ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στα φετινά tryout. Μέσω της διαδικασίας αυτής, η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να παραμένει πιστή στο όραμα της, δηλαδή να θέσει τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και αρχές. Να καλλιεργήσουμε την αθλητική και μπασκετική παιδεία, την συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα. Τα φετινά Tryout είναι ακόμη ένα δείγμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται από όλους στην Ακαδημία, όπου και θα πρέπει να συνεχιστεί για την εκπλήρωση του κοινού μας στόχου».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, ο διευθυντής της Ακαδημίας μας, κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης επεσήμανε: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώσαμε τα Tryout της Ακαδημίας, έχοντας τη δυνατότητα να δούμε πολλά παιδιά. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μας που ήρθαν τόσοι μικροί αθλητές για να δοκιμαστούν στον Παναθηναϊκό. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά νεαρούς αθλητές από διάφορες ηλικίες με σκοπό να ενισχύσουμε κι άλλο την Ακαδημία μας».

Την επόμενη εβδομάδα σειρά θα πάρουν οι αθλητές για τα νότια προάστια όπου και εκεί η συμμετοχή είναι εξίσου μεγάλη. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Μαΐου, μέρος στα Tryouts θα λάβουν αθλητές γεννημένοι από το 2003 έως και το 2007, στο γήπεδο του St. Lawrence College στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.