ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Από Ιούνιο οι συζητήσεις

Καμία συμφωνία με Μολέντο

Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο, λένε στον Παναθηναϊκό.

Καμία συμφωνία με Μολέντο

Από πλευράς Παναθηναϊκού, διαψεύστηκε το ρεπορτάζ που έκανε λόγο για συμφωνία και επέκταση συμβολαίου του Μολέντο με τους πράσινους, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως άπαντες οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν ενημερωθεί πως η όποια κουβέντα γίνει, θα γίνει από τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Goal, ο Μολέντο συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, για επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το ’19), βάζοντας και ρήτρα ύψους 4-5 εκ. ευρώ, αν ο Βραζιλιάνος πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Η ΠΑΕ, έσπευσε να διαψεύσει το εν λόγω δημοσίευμα, λίγο αργότερα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία και μάλιστα οι οποιεσδήποτε συζητήσεις-όχι μόνο με τον Μολέντο-θα γίνουν τον Ιούνιο και όχι τώρα, κάτι που έχει ξεκαθαριστεί στους ίδιους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.