ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να δείξει πως ξεπέρασε το ΣΟΚ…

Μετράει αντίστροφα ο Παναθηναϊκός Superfoods, για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ (11/5, 19:00).

Να δείξει πως ξεπέρασε το ΣΟΚ...

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, επιστρέφει αύριο στη δράση, στον πρώτο ημιτελικό της Basket League και πρώτο ματς μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, προετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό για τα παιχνίδια με τον “Δικέφαλο”, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται τόσο η αγωνιστική παρουσία της ομάδας, όσο και η συμπεριφορά του κόσμου.

Οι πράσινοι, μετά τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι με τη Φενέρ στην Πόλη, καλούνται να δείξουν σφυγμό και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι. Η παρουσία του κόσμου και ο τρόπος με τον οποίο θα υποδεχτεί την ομάδα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το τελευταίο διάστημα, πολλοί φίλοι του τριφυλλιού, τα έβαλαν με κάποιους παίκτες διαδικτυακά.

Σε κάθε περίπτωση το μυαλό όλων πρέπει να βρίσκεται εντός… παρκέ, προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση της πάντα επικίνδυνης ΑΕΚ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.