ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Την Πέμπτη ο τρίτος ημιτελικός στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ ισοφάρισε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods, με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται την Πέμπτη, με γηπεδούχο το "τριφύλλι".

Την Πέμπτη ο τρίτος ημιτελικός στο ΟΑΚΑ

Επιστροφή στην… έδρα του Παναθηναϊκού, για τη σειρά με την ΑΕΚ στα ημιτελικά της Basket League, με την τρίτη αναμέτρηση να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 18/5, στις 19:00. Επόμενη, 4η αναμέτρηση τη Δευτέρα 22/5 και πάλι στο κλειστό του Αμαρουσίου, με γηπεδούχο την ΑΕΚ.

Η τρίτη αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το novasports 3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.