Θέση υπέρ Γιαννακόπουλου από «πράσινη» λέσχη φίλων

Panathinaikos24 Team
18.05.2017 | 15:37
Θέση υπέρ Γιαννακόπουλου από «πράσινη» λέσχη φίλων | Panathinaikos24.gr

Ανακοίνωση υπέρ της κίνησης Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη εξέδωσε η Λέσχη φίλων Παναθηναϊκού «Μίμης Πιερράκος».

Η Λέσχη καλεί την παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη να παραιτηθεί και να δώσει τα ηνία του συλλόγου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά:

«Πιστεύουμε πως οι ρόλοι του καθενός γύρω από την ομάδα πρέπει να είναι διακριτοί. Οι μέτοχοι-παράγοντες στα γραφεία, οι αθλητές-προπονητές στο γήπεδο, οι φίλαθλοι-οπαδοί στην κερκίδα. Σε όποιες ομάδες αντεστράφησαν αυτοί οι ρόλοι ήρθε η καταστροφή και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια επιχειρείται να γίνει το ίδιο στον Σύλλογο μας.

Δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε ως απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε σωματεία ή συνδέσμους, που η πρώτη και τελευταία τους σκέψη είναι πως θα διοικήσουν, απομακρύνοντας από τον Σύλλογο κάθε άλλον με διαφορετική άποψη».

Πιστοί λοιπόν στις θέσεις της ιδρυτικής μας διακήρυξης και με δεδομένη την Παναθηναϊκή ταυτότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τασσόμαστε δίπλα του στην προσπάθεια της ανάληψης της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να επαναεπιβεβαιωθούν οι στίχοι του ύμνου μας «Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ Παντοτινός»!!!

Η παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν δύναται να εγγυηθεί καν την βελτίωση των αγωνιστικών επιδόσεων των τμημάτων μας, πόσω μάλλον την κατάκτηση τίτλων. Παρέλαβε καθ’ ομολογία της ένα χρέος 3,1 εκατομμύρια ευρώ και μετά από 4 χρόνια αγωνιστικής παρακμής, το χρέος παραμένει στο ύψος των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα τμήματα δεν αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν συμμετέχουν καν στους τελικούς του πρωταθλήματος έχοντας αποκλειστεί από συνοικιακές ομάδες, οι αθλητές και οι διοικητικοί υπάλληλοι πληρώνονται με καθυστέρηση και όμως κάποιοι έχουν γαντζωθεί από τις καρέκλες τους και δεν λένε να φύγουν, παρότι με κάθε ευκαιρία δήλωναν: «Βρισκόμαστε αναγκαστικά στην διοίκηση επειδή δεν υπάρχει άλλος, όποιος και όποτε ενδιαφερθεί να έρθει να αναλάβει άνευ όρων».

Κύριοι, ο άνθρωπος βρέθηκε και κουβαλά το βαρύ όνομα Γιαννακόπουλος, αφήστε τις καρέκλες, γυρίστε στις κερκίδες που είναι η θέση σας και μην δημιουργείτε αναχώματα στην επιστροφή του Συλλόγου στην κορυφή. Αρκετά «προσφέρατε»….. το 0-40 δεν φτάνει???

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένας Σύλλογος…… είναι νοοτροπία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. της

Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού «ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ»