ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Όταν Τούρκος του Survivor «έφαγε» τέσσερα από τον Παναθηναϊκό (pics & vid)

Τον θυμάστε;

Όταν Τούρκος του Survivor «έφαγε» τέσσερα από τον Παναθηναϊκό (pics & vid)

Τούρκος παίκτης του survivor που γνωρίσαμε την Πέμπτη είναι παλιός… γνώριμος του Παναθηναϊκού. Ναι, καλά διαβάζετε! Πρόκειται για τον  Σερχάτ Ακίν, που την περίοδο 2002-2003 βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τότε στη  Φενερμπαχτσέ η οποία είχε βρεθεί στη φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ απέναντι στο τριφύλλι . Στο πρώτο παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1 με τον Σερχάτ Ακίν να αγωνίζεται ως αλλαγή. Στη ρεβάνς της Λεωφόρου, οι “πράσινοι” θριάμβευσαν με 4-1, με τον Ακίν να αγωνίζεται βασικός.

Δείτε το ματς της Λεωφόρου, αλλά και τον Ακίν (με το Νο.9 στην πλάτη ) να πανηγυρίζει στο 3:05 μαζί με τον Τουντσάι το γκολ που σημείωσε η Φενέρ στη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ