Μπάσκετ

Ανένδοτος ο Μπερτομέου: Συνεχίζεται η κόντρα με τη FIBA

Δεν κάνει πίσω ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού μπάσκετ με αφορμή το «μπάσιμο» της FIBA για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Το νέο καλεντάρι των προκριματικών αναμετρήσεων για το Μουντομπάσκετ της Κίνας (2019) περιλαμβάνει αναμετρήσεις μεσούσης της σεζόν, γεγονός που, απ’ ότι φαίνεται δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, κατέστησε για ακόμη μία φορά σαφές, μέσω δηλώσεών του, πως δεν πρόκειται να διακοπούν οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις της διοργάνωσης ώστε οι παίκτες να συμμετάσχουν στα προκριματικά, αφήνοντας ωστόσο «παράθυρο» για τις ομάδες του Eurocup.

«Όταν το ΝΒΑ ανακοίνωσε κάτι αντίστοιχο κανείς δεν μίλησε. Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να επαναλάβουμε κάτι που είχαμε πει πριν από 18 μήνες, ότι το καινούριο καλεντάρι της FIBA δεν θα περιληφθεί στο πρόγραμμα μας. Η θέση μας δεν άλλαξε ποτέ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουν μέρος οι παίκτες του Eurocup. Εκεί υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια, αλλά στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν κενά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μπερτομέου.

Exit mobile version