ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Φαβορί: Ο μοναδικός παίκτης του Survivor που δεν έχει προταθεί ποτέ για αποχώρηση (Pics)

Μόνο ένας παίκτης το έχει καταφέρει ύστερα από 100 μέρες στο Survivor...

Φαβορί: Ο μοναδικός παίκτης του Survivor που δεν έχει προταθεί ποτέ για αποχώρηση (Pics)

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του Survivor. Σε έναν περίπου μήνα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής του πιο δύσκολου και απαιτητικού Survivor που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Οι εκτιμήσεις και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν σχετικά με τα πρόσωπα που θα κατορθώσουν να φτάσουν στο φινάλε και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Αν αληθεύουν όσα ακούμε, ότι δηλαδή στον τελικό εκτός από τα αγωνίσματα και την ψήφο του κοινού ρόλο θα παίξει και η επιλογή των συμπαικτών των 2 φιναλίστ (που έχουν πλέον αποχωρήσει από το παιχνίδι), καταλαβαίνει κανείς, ότι τα δεδομένα αλλάζουν.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ