ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 (PANATHINAIKOS24.GR - COSMOTESPORTS4)

Νικάει και προκρίνεται στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός superfoods φιλοξενείται από την ΑΕΚ στον τέταρτο ημιτελικό της basket league και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Νικάει και προκρίνεται στον τελικό

Οι “πράσινοι”, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους, προηγούνται με 2-1 στις νίκες και παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα σήμερα, προκρίνονται στον τελικό και περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Αρης.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει προβλήματα. Τόσο ο Μάικ Τζέιμς, όσο και ο Αντώνης Φώτσης είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους στο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή για το “τριφύλλι”.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στην αριστερή ποδοκνημική ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος, ωστόσο ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Οσον αφορά στον Φώτση, πονάει στη μέση και χθες έμεινε εκτός προπόνησης.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.