Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα…»

Ο Άγγλος πορτιέρο ξεκαθάρισε πως δεν έχει λάβει ουδεμία απόφαση για την καριέρα του, απαντώντας στις φήμες περί αποχώρησής του.

«Δεν έχω συζητήσει το παραμικρό και δεν έχω πάρει καμία απόφαση», ανέφερε ο Λουκ Στιλ απαντώντας στην ερώτηση περί ενδεχόμενης αποχώρησής του από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας υπερτόνισε τη σημασία του παράγοντα-έδρα στο επικείμενο ματς της Λεωφόρου με την ΑΕΚ, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί σε όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο: «Σίγουρα θα έχουμε τον παράγοντα έδρα όπως η ΑΕΚ την Κυριακή. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη καθώς ακόμα είμαστε στην μέση των πλέι οφ». Για το πόσο επηρεάστηκαν οι παίκτες μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Για αυτό θα με ρωτήσετε στο τέλος των πλει οφ. Αυτό που θέλουμε ως επαγγελματίες είναι να δίνουμε το παν. Κόντρα στην ΑΕΚ δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%».

Για τα σενάρια περί αποχώρησής του: «Δεν είναι αλήθεια ότι έχω αποφασίσει να φύγω. Δεν έχω συζητήσει το παραμικρό και ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Είναι ένα ακόμα λάθος των δημοσιογράφων».

Exit mobile version