ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει το παν για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σίνγκλετον: «Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Σύμφωνα με τον Κρις Σίνγκλετον, ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ως έπρεπε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της σειράς με την ΑΕΚ, όμως πλέον είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνγκλετον στη «Real News»: «Στη σειρά με την ΑΕΚ δεν παίξαμε καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια και δεν ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε. Ωστόσο στο τέταρτο ματς είχαμε μόνο έναν στόχο κι αυτός ήταν να τελειώσουμε τη σειρά. Παίξαμε ενωμένοι, μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και το πετύχαμε με τον πιο εμφατικό μάλιστα τρόπο. Πραγματικά αισθάνομαι χαρούμενος που τα καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση για τους τελικούς, ωστόσο τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επιθυμία μας είναι να αποδείξουμε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε μετά τις άσχημες εμφανίσεις μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Είναι στο χέρι μας, πιστεύω. Αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, μπορούμε. Υπάρχει πίστη στην ομάδα κι ο καθένας από εμάς γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.