ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά ισχύουν για τον Μολέδο

Οι ψυχολογικοί λόγοι του Βραζιλιάνου, η ενόχληση της διοίκησης και η επόμενη μέρα.

Αυτά ισχύουν για τον Μολέδο

Όπως έγινε γνωστό, ο Ροντρίγκο Μολέδο έθεσε εαυτόν εκτός αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Βραζιλιάνος στόπερ μίλησε με τον προπονητή του, στο γραφείο του στο Κορωπί και  επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους, ζήτησε να μην παίξει στο ματς με τον δικέφαλο και η επιθυμία του έγινε δεκτή από την ομάδα. Αλλωστε, είναι χειρότερο να έχεις έναν παίκτη στην ενδεκάδα, ο οποίος νωρίτερα έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να παίξει, παρά το αντίθετο.

Όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, δεν είναι θέμα ενόχλησης ή ρήξης ή δυσαρέσκειας του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον παίκτη. Ο Παναθηναϊκός γενικώς ως διοίκηση είναι ενοχλημένος από τη στάση του ποδοσφαιριστή.

Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στην επόμενη μέρα και στο τι μέλλει γενέσθαι με τον ποδοσφαιριστή. Ο Μολέδο έχει ένα οικογενειακό πρόβλημα και έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του. Για να συμβεί αυτό, φυσικά, θα πρέπει να φέρει πρόταση ικανοποιητική στο κλαμπ, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο και η αξία του δεν είναι μικρή. Με τα τωρινά δεδομένα, πολύ δύσκολα ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα. Οι εξελίξεις θα τρέξουν τις επόμενες μέρες και κατά πάσα πιθανότητα ο Μολέδο θα επιστρέψει στη Βραζιλία, αφού πρώτα ικανοποιηθεί το «τριφύλλι» από την πρόταση που θα έρθει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.